Història

A ritme de ventilador

IMG_5349

"Som aire fresc i festiu, som alegria convertida en so. Diuen que si és bona, sona, de l'Empordà a Barcelona. Nascuts en aquell petit racó de mòn on la tramuntana dels encantats, va convertint somnis en realitat"

Des dels inicis ens hem deixat influenciar pels ritmes llatins i tropicals interpretant-los a ritme de ventilador, amb un toc d’estil personal i amb la rumba com a bandera.

L’any 2015 fem el primer pas enregistrant  #Josócbanannabeach”, un disc promocional de tres cançons, compartit de forma lliure i gratuïta per a tothom.

El juny de 2016 surt a la llum el nostre primer disc “Camino de la Playa”, un treball que desprèn l’essència més tropical de la rumba catalana, cultivada i curada durant els nostres darrers anys. 

Gràcies a ell omplim el nostre cor de joia i de moments inoblidables completant dues gires plenes de records, de fortes emocions i de noves oportunitats. 

El mes de novembre de 2017 emprenem una de les nostres millors experiències a dia d’avui. Per primer cop ens aventurem a una gira de 7 concerts a l’illa de Cuba. 

Un fet que ha anat molt més enllà de les actuacions i de la música ja que ens ha servit per compartir, per aprendre i sobretot per a seguir somiant desperts. 

2018 comença amb la presentació del clip en forma de documental “Cuban Experience” tres capítols ordenats cronològicament que mostren amb detall la nostra estada a Cuba i on el públic podrà conèixer tots els secrets del nou disc que presentarem aquesta primavera.

Share:
© BANANNABEACH 2018