GIRA 2019 / 10 ANYS

“Moltes dates confirmades del tour 2019”.

L’inici de la gira tindrà lloc el proper dijous 14 de febrer a la sala La Mirona de Girona i en motiu de la primera edició del festival INTERFEST
Dijous vinent, 14 de febrer, els enamorats de la música tenen cita obligatòria a la Sala La Mirona amb aquesta gran festa organitzada per la Revista La Tornada i on Banannabeach iniciarà la seva particular “Gira dels 10 Anys” amb un directe renovat i com sempre molt enèrgic i festiu.

Banannabeach és, tal i com expressa la revista, una de les bandes que està més en forma de les comarques gironines, i compartirà cartell amb JOKB, Caritat Humana i Modus Operandi, el nou projecte musical d’Iñaki Ortiz de Villalba, l’exlíder de la mítica banda Betagarri, que s’estrenarà per primera vegada i en exclusiva a Catalunya.

Les entrades ja estan a la venta tan a la pàgina web, www.interfest.cat, com també a la pàgina de la Mirona, www.lamirona.cat. Tot a partir de les 10 de la nit i amb grans sopreses.

Share:

There is one comment on GIRA 2019 / 10 ANYS

Leave a Reply

© BANANNABEACH 2018