CUBAN EXPERIENCE

 

“Cuban experience, la millor experiència de les nostres vides”.

 

 

Cuba 2017

En aquestes setmanes hem fet set concerts en diferents sales i espais dedicats a la música i a la tradició. Ha estat també un tour amb actuacions improvitzades al carrer al més pur estil cubà, i on hem aprofitat per gravar sons i veus de músics locals que deixin emprempta al nostre disc ‘Rico y Suave Mambo’.

A Cuba neix gran part de tot allò que fem i admirem. Tot i que els nostres orígens es situen dins el gènere de la Rumba Catalana, el naixement de Banannabeach va tenir lloc a les platges de l’Empordà, adoptant des de l’inici una clara influència de ritmes tropicals. Partint d’una guitarra, palmes, alegria i ventilador, hem aconseguit crear una recepta musical pròpia que representa la combinació i la unió d’aquestes dues terres que comparteixen molt més que un lligam històric. Cuban Experience és, per tant, la recerca de nous matissos. I on millor que a Cuba, altar del so afro-llatí, on la música és una religió i hem tingut l’ocasió de treballar amb grans músics envoltats de la màgia.
 
De la nostàlgia dels orígens de Banannabeach, i d’una constant autoreflexió, neix un moment vital per nosaltres. Una recepta cap a la nostra identitat que obre l’horitzó d’aquest llarg camí ja començat fa molts anys.
Share:

Leave a Reply

© BANANNABEACH 2018